PRIVACY - Vishandel Mark en Carla, verse vis, gebakken vis en altijd haring vers van de mes!

Vishandel Mark en Carla is gespecialiseerd in de verkoop van zelfschoongemaakte haring, garnalen, verse vis, gerookte vis en gebakken vis.
Ga naar de inhoud
PRIVACY
logo-vishandel-mark-en-carlaPRIVACY VERKLARING
Bij Vishandel Mark en Carla wordt de privacy van alle bezoekers die van onze diensten gebruikmaken, zo goed mogelijk gewaarborgd!

Persoonsgegevens.
Vishander Mark en Carla verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt  van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Mocht u een email naar ons sturen met informatie zoals naam, adres en telefoonnummer dan zal dit alleen worden gebruikt voor doeleinden die Vishandel Mark en Carla en/of de website betreffen en nooit aan derden worden doorgegeven of verhandeld.

Overzicht van Persoonsgegevens die wij verwerken.
  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (* indien van toepassing)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16  jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan zullen wij deze informatie verwijderen.
Foto’s die op deze website staan zijn enkel en alleen geplaatst met toestemming van de personen op de foto.

Reden van verwerking.
Vishandel Mark en Carla verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
  • U op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.
  • Registreren van online en telefonische bestellingen.

Bewaren van persoonsgegevens.
Vishandel Mark en Carla zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, dit geldt voor:
  • Online en telefonische bestellingen.
◄ VISHANDEL MARK EN CARLA ►
Tel.: (+31) 06 126 695 21
KVK-nummer: 02098463

© 2022 - 2023 Created BenesWebDesign
Terug naar de inhoud